miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Alba-neagra” se acordă lu’ Geani și Dani AndreiCA, CAre s-au jucat cu invitațiile la Eurovision până s-au dat, s-au pierdut, n-au ajuns, nici noi nu mai știm

  de Special Arad | 31 decembrie 2019, 10:37 AM | Pamflet

  0

  Această Dimplomă se acordă celor două personaje principale din  telenovela deloc siropoasă, dar plină de sirop și vaiete, doamnelor care atâta s-au jucat cu invitațiile la Eurovision, alea care erau cică pentru arădeni, până le-au dat. Pe toate! Da, da, pe toate, dar TOATE! După ce anunțase că invitațiile vor fi date în mod gratuit la sediul CMCA, la câteva ore distanță (nu punem și noaptea la socoteală, că nu credem că la doișpe noaptea aveai pe cine găsi acolo)… iacătă, că nu-s. Ba că n-au venit, ba că-s la printat, ba că s-au dat, ba că sunt pe drum etc. Până și Andrei Ando a pus botul la jocul de „alba-neagra” făcut de cele două domnițe, că a și postat pe facebook invitația către arădeni, să își ridice invitațiile de la respectivul sediu. Ulterior și-a șters postarea. N-a ghicit nici el unde se află.

  Așa că acordăm Dimploma „alba-neagra” celor două duamne și le lăsam pe dânsele să se hotărască care e care. Care e neagră de furie că vin arădenii să ceară invitațiile și care e albă de panică din același motiv.

  DIMPLOMA GEANINEI PISTRU și DANEI ANDREICA

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  CLICK AICI pentru TOATE Dimplomele anului 2019!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:

  Dimplomele Special Arad 2018 – CINCINALUL Marii Uimiri
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.