miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Deși investigația Recorder „Puterea din umbră” e pe primul loc în Trending Youtube Romania, aproape toate canalele de televiziune au ignorat subiectul

  de Mihai Todoca | 12 ianuarie 2023, 7:15 PM | Blogul Special Arad

  3

  (foto: Captură video „Puterea din umbră”)

  Liniște pe canalele de televiziune. Un accident, un update cu doi frați demenți din Anglia acuzați de trafic de persoane și alte cele, un Putin pe ici pe colo și un pic despre facturile la energie. În rest, câteva publicații au preluat investigația recorder care viza  modul discreționar și abuziv în care lucrează „Doi și-un sfert”, serviciul de informații aflat în subordinea Ministerului Afacerilor Interne, cunoscut în prezent ca Direcția Generală de Protecție Internă (DGPI). Patru oameni au fost trași pe „linie moartă” pentru că au respectat la literă niște protocoale.

  Patru vieți, patru cariere promițătoare, distruse din „umbră”, iar la televizor… dietă de după Anul Nou, rețetă de pișcot și zodiile care vor avea parte de iubire și sănătate în 2023.

  O asemenea investigație, care a ajuns pe locul unu în Trending Youtube Romania, ar fi trebuit să zguduie din temelii presa centrală, însă nu a făcut-o. Poate din timiditate, comoditate, superficialitate sau alte motive care se termină în „influență politică”.

  Investigația recorder poate fi urmărită AICI.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.