luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  De la 1 iulie, gata cu centrele de vaccinare! Dozele de vaccin vor putea fi făcute exclusiv la cabinetele medicilor de familie

  de - | 19 aprilie 2022, 10:49 AM | Naţional

  0

  De la 1 iulie, vaccinarea împotriva COVID-19 se va face doar la medicii de familie, a anunțat marți Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Andrei Baciu susține că perioada de tranziție de la vaccinarea de tip „campanie” împotriva COVID-19 la vaccinarea ca parte a programului național de vaccinare al Ministerului Sănătății se va încheia pe 30 iunie. „Până la această dată inclusiv, toți cei care doresc să se vaccineze (cu doza 1, 2 sau 3) o pot face atât la punctele de vaccinare care funcționează în continuare, cât și la cabinetele medicilor de familie.

  Din 1 iulie, toate punctele de vaccinare își vor înceta activitatea, iar dozele de vaccin vor fi făcute exclusiv de către medicii de familie”, a transmis secretarul de stat. Andrei Baciu recomandă vaccinarea drept cea mai bună formă de protecție împotriva virusului SARS-Cov-2, pe care o consideră extrem de utilă mai ales pentru grupele de risc.

  Sursa: pressalert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.