De la 1 iulie, gata cu centrele de vaccinare! Dozele de vaccin vor putea fi făcute exclusiv la cabinetele medicilor de familie

  de - | 19 aprilie 2022, 10:49 AM | Naţional

  0

  De la 1 iulie, vaccinarea împotriva COVID-19 se va face doar la medicii de familie, a anunțat marți Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Andrei Baciu susține că perioada de tranziție de la vaccinarea de tip „campanie” împotriva COVID-19 la vaccinarea ca parte a programului național de vaccinare al Ministerului Sănătății se va încheia pe 30 iunie. „Până la această dată inclusiv, toți cei care doresc să se vaccineze (cu doza 1, 2 sau 3) o pot face atât la punctele de vaccinare care funcționează în continuare, cât și la cabinetele medicilor de familie.

  Din 1 iulie, toate punctele de vaccinare își vor înceta activitatea, iar dozele de vaccin vor fi făcute exclusiv de către medicii de familie”, a transmis secretarul de stat. Andrei Baciu recomandă vaccinarea drept cea mai bună formă de protecție împotriva virusului SARS-Cov-2, pe care o consideră extrem de utilă mai ales pentru grupele de risc.

  Sursa: pressalert.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.