Încă un centru de vaccinare în Arad, la Casa Armatei

  de Special Arad | 5 noiembrie 2021, 10:30 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  În urmă cu câteva zile a fost deschis încă un centru de vaccinare pe raza municipiului Arad. Este vorba despre Centru de Vaccinare al MapN Batalionul 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu”.

  Vă informăm că începând cu data de 29.10.2021 a fost deschis populaţiei Centrul de Vaccinare al MapN Batalionul 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu” la Casa Armatei Arad situat în Arad Bulevardul Decebal Nr. 19. Centrul de vaccinare funcţionează de luni până vineri de la orele 8.00-16.00, iar vaccinul utilizat este cel produs de compania Pfizer-BionTECH.
  Populaţia se poate prezenta în centru, pentru vaccinare, doar cu actul de identitate”, transmit reprezentanții DSP Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.