vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Petrecere cu manele într-un centru de vaccinare, la Botoșani. Angajații au fost dați afară

  de - | 21 septembrie 2021, 8:28 PM | Naţional

  1

  O petrecere în pauza de prânz într-un centru de vaccinare din Botoșani i-a costat pe câţiva asistenţi medicali pierderea locului de muncă, scrie europafm.ro.

  Primăria, instituție cu care aceștia aveau contract, a aflat despre distracţie de pe reţelele de socializare, unde asistenţii au postat filmuleţe în timp ce dansau îmbrăcaţi în combinezoane.

  În filmările postate pe TikTok, apar două asistente taie pâine şi pregătesc o gustare pentru masa de prânz, iar un asistent jonglează cu o minge de basket. Acesta dansează prin sala în care se văd pe fundal cabinele de vaccinare, iar la un moment dat apare îmbrăcat cu costum de protecţie şi cu trei trandafiri în mână.

  De asemenea o asistentă mimează versurile unei melodii, se roagă, arată spre o sticlă cu dezinfectant şi apoi arată un semn obscen.

  Pentru distracţia din pauza de masă, asistenţilor li s-a desfăcut contractul de muncă pe care-l aveau cu Primăria, pentru Centrul de vaccinare, a declarat la Europa FM primarul Cosmin Andrei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.