Cinema Arta redevine cinema. Vezi unde rămâne singurul centru de vaccinare COVID-19 din Arad

  de Special Arad | 14 martie 2022, 3:42 PM | Cultură | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Începând de azi, 14 martie 2022, centrul de vaccinare amenajat în incinta Cinematografului Arta, situat pe str. Vasile Alecsandri nr. 2, își încetează activitatea.

  În aceste condiții, în municipiului Arad rămâne deschis un singur centru de vaccinare, cel din cinematograful din cartierul Grădiște, unde vor funcționa fluxuri de vaccinare pentru toate tipurile de vaccin anti-Covid existente, după cum urmează:
  – un flux de vaccinare Pfizer;
  – un flux de vaccinare Johnson & Johnson;
  – un flux de vaccinare Pfizer pentru minori;
  – un flux de vaccinare Moderna.

  Programul de funcționare al Centrului de Vaccinare Fix – Cinema Grădiște, situat pe str. Petru Rareș, nr. 25, va fi de luni până duminică între orele 8:00 – 20:00.

  Ținând cont de numărul mic de vaccinări înregistrate în ultimul timp, Primăria Arad apreciază că este suficient un singur centru de vaccinare cu un program de lucru de 12 ore.

  Cinematograful Arta va reveni la funcția sa culturală, cel mai probabil, având în vedere că a fost centru de vaccinare doar pe perioada Stării de alertă, dar inclusiv în acea perioadă au avut loc proiecții ocazionale de filme, cu acces limitat. Managementul cinematografului nu a comunicat, deocamdată, care va fi programul din perioada următoare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.