Concursurile pentru șefia Caselor Județene de Asigurări de Sănătate vor fi reluate

  de Special Arad | 9 mai 2021, 10:07 AM | Naţional

  0

  (foto: formaremedicala.ro)

  Ministrul Sănătăţii a anunţat că procedura de examinare a fost corectă, dar că va fi reluată pentru cei care nu au promovat proba scrisă.

  La proba scrisă pentru șefia Caselor Județene de Asigurări de Sănătate 54 de persoane au avut dosarele admise, dar 21 nu s-au prezentat. Din cele 33 rămase, doar 5 au promovat. La Arad, niciunul dintre cei doi candidați nu a luat proba scrisă.

  „Domnul preşedinte s-a asigurat de corectitudinea examenului. Voi avea cu dumnealui o întâlnire şi probabil că vom programa noi sesiuni de examinare, etape de examinare care să se desfăşoare tot aşa, în condiţii clare de corectitudine şi de transparenţă”, spune ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, potrivit Europa FM.

   

  Citește și: Fără Domșa, deocamdată, nu se face primăvară! Ambele candidate la șefia CAS Arad au picat proba scrisă pentru că… au picat proba scrisă! 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.