duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Angajaţii Caselor de Asigurări de Sănătate din întreaga ţară renunță la protest

  de Special Arad | 14 noiembrie 2023, 1:32 PM | Naţional | Sănătate | Știri Arad

  0

  Protestul de la sediul CJAS Arad de săptămâna trecută

  Angajaţii Caselor de Asigurări de Sănătate din întreaga ţară îşi reiau, de mâine, activitatea şi renunţă la acţiunile de protest declanşate la începutul lunii, transmite agenția de presă RADOR, citând reprezentanţii Blocului Naţional Sindical.

  Salariaţii erau nemulţumiţi de veniturile pe care le încasau, nemajorate de câţiva ani, spuneau ei, şi de nivelul mare de muncă şi responsabilitate.

  În ultima perioadă, activitatea cu publicul a fost perturbată din cauza protestelor şi exista riscul apariţiei blocajelor în sistemul sanitar, dacă angajaţii Caselor de Asigurări de Sănătate îşi continuau protestul şi nu se efectuau plăţile către furnizorii de servicii medicale.

  Potrivit Digi24, Legea care majorează salariile angajaților din casele de sănătate a fost votată în Parlament cu 203 voturi pentru.

  În schimb, acum amenință cu proteste angajații direcțiilor de sănătate publică (DSP) și a farmaciștii, care reclamă salariile mici și lipsa personalului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.