duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  CNN a refuzat să difuzeze această reclamă a lui Trump despre primele 100 de zile la Casa Albă. CNN: „E o campanie falsă” ; Echipa lui Trump: „E un act de cenzură”

  de - | 5 mai 2017, 11:04 AM | Video

  0

  CNN a refuzat să difuzeze un spot al Casei Albe despre primele 100 de zile ale lui Donald Trump la preşedinţie din cauza unei fotografii în care un prezentator de-al său apărea etichetat ca fiind un transmiţător de ştiri false. „Cenzură“, a denunţat administraţia Trump, scrie adevarul.ro.

  „Este un fapt ruşinos că mass-media a blocat mesajul pozitiv pe care preşedintele Trump şi-a dorit să-l împartă cu concetăţenii săi. Este evident că CNN încearcă să ne reducă la tăcere şi să ne cenzureze cuvintele, pentru că nu le convine“, a declarat Michael Glassner, directorul comitetului de campanie al lui Trump, citat de RT.

  „Pur şi simplu e un act de cenzură“, a adăugat el.

  CNN a refuzat să difuzeze acest spot din cauza un secvenţe de două secunde în care mai mulţi jurnalişti, printre care şi unul de la acest post, apar etichetaţi ca fiind transmiţători de ştiri false. Postul a cerut eliminarea acestei secvenţe, dar administraţia Trump a refuzat.

  „Mass-media tradiţională nu difuzează informaţii false, iar această campanie este falsă“, s-a apărat CNN într-un mesaj postat pe Twitter.

  Captură de ecran YouTube

  Captură de ecran YouTube

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.