Cele mai periculoase căi ferate din lume

  de Special Arad | 24 noiembrie 2017, 9:55 AM | Video

  0

  Chiar dacă frumusețea peisajelor pe care le străbat îți taie respirația, aceste trenuri îți cer nervi de oțel doar ca să privești pe fereastră. Totuși, pentru călătorii care cutreieră lumea în lung și în lat în căutare de adrenalină, aceste 10 „drumuri de fier” merită încercate. Priviți video-ul și, în funcție de starea pe care o căutați – palpitații sau liniște senină – veți ști ce să alegeți. Sau, dimpotrivă, veți vedea ce să ocoliți în următoarea vacanță dintre următoarele 10 cele mai periculoase căi ferate din lume.

  sursa: incredibila.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.