sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UPDATE. Cătălin Țițirigă și soția au învins democrația! Vicepreședintele Remus Guțu face precizări

  de Alin Olteanu | 21 octombrie 2014, 1:10 PM | Culise

  0

  Încet dar sigur ni se dezvăluie toate datele contractuale și mai ales punctele negocierii trecerii viceprimarului de Arad, Cătălin Țițirigă, de la PP-DD la ACL, mai precis PDL. Doar era clar ca lumina zilei că acesta, oricât de „moale” ar fi, nu acceptă să treacă în altă tabără politică așa, cu una cu două. Și atunci…

  Deputatul de Timiș, Sorin Grindeanu, a dezvăluit că Horticultura timișoreană are un nou director adjunct. Este vorba despre soţia viceprimarului din Arad, Cătălin Ţiţirigă, despre care se zvonește că a ajutat PNL Timiş să transfere oameni de la PP-DD.

  Mai mult ca sigur că mutarea are o mare legătură și cu faptul că doamna Țițirigă este născută în Bocsig (exct acolo unde s-a născut primarul Timișorii, Nicolae Robu). Grindeanu menţiona că soţia lui Ţiţirigă nu a mai activat în cadrul Horticultura SA, societate aflată în subordinea Primăriei Timișoara, fiind numită direct și, bineînțeles, fără concurs. Acesta, doamna Ţiţirigă, a terminat Facultatea de Automatică și Calculatoare Timișoara și a lucrat până curând la Alcatel Lucent.

  … în privința lui Remus și a lui Romulus, cei doi care formează un Guțu, vicepreședintele Consiliului Județean Arad și frate de cruce (bănuim… și la propriu și la figurat) al lui Țițirigă, nu e căsătorit. Dar cu siguranță că a negociat ceva pentru bunăstarea lui și, în concluzie, așteptăm să aflăm.

  Și ca să fim în ton cu fosta formațiune a celor doi, atunci să-l parafrazăm pe Dan Diaconescu și să spunem în cor: „ Senzațional!”

  UPDATE: Vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Remus Guțu, ne-a contactat telefonic pentru a ne solicita să corectăm „starea civilă” pe care o are, în sensul că e căsătorit. Ne-a acuzat că nu ne-am documentat… Nu ne cerem scuzele de rigoare pentru că, în loc să verificăm la starea civilă a Primăriei Arad, am făcut-o parcurgând cu atenție declarațiile de interese și de avere semnate în 2012 (ultimele care apar) de vicele CJA. La capitolul „soție” nu apare nimic în niciuna dintre cele două. Nu ar fi ușor de înțeles că domnul vice nu are nici avere, nici mașină, nici soție – nimic? Noi știam că e obligatoriu să scrii în declarații dar, în fine… domnul Guțu a precizat pentru Special Arad că e căsătorit. Și că nu e obligatoriu să treci totul în declarații.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.