joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  După joia „Ponta Președinte!”, vineri seara a fost Pro-Iohannis… mai subtil așa

  de Special Arad | 14 noiembrie 2014, 9:48 PM | Știri Arad

  0

  Estimativ, vreo 500 de persoane au scandat „Ponta Președinte!”, joi seara, în jurul orei 18, pe Bulevardul Revoluției, conduși de un grup cu un banner imens purtând inscripția „Marea unire: Ardeal = Moldova = Muntenia = România”. Sutele de oameni au fost secondați de o mașină roșie cu o portavoce care anunța meritele candidatului USD și difuza, în repetate rânduri, melodia „Gândim la fel, simțim la fel” (Lidia Buble & Adrian Sînă).

  Replica simpatizanților candidatului ACL, Iohannis, nu a întârziat decât o zi, deși, oficial, s-a numit un marș apolitic și pro-democrație, „Marş de solidaritate pentru dreptul la vot” mai exact, organizat de Asociația A.R.A.D. S-au auzit, cu toate astea, lozinci de genul „Jos Ponta, Ardealul nu te vrea!” și, pe aici, pe acolo, se mai întrezăreau pancarte cu mesaje precum „USL = Uniunea Stalist-Leninistă”, sau „Guvernul nesimțit pe români i-a umilit”. La acțiunea de vineri seara au participat aproximativ la fel de mulți arădeni.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.