După joia „Ponta Președinte!”, vineri seara a fost Pro-Iohannis… mai subtil așa

  de Special Arad | 14 noiembrie 2014, 9:48 PM | Știri Arad

  0

  Estimativ, vreo 500 de persoane au scandat „Ponta Președinte!”, joi seara, în jurul orei 18, pe Bulevardul Revoluției, conduși de un grup cu un banner imens purtând inscripția „Marea unire: Ardeal = Moldova = Muntenia = România”. Sutele de oameni au fost secondați de o mașină roșie cu o portavoce care anunța meritele candidatului USD și difuza, în repetate rânduri, melodia „Gândim la fel, simțim la fel” (Lidia Buble & Adrian Sînă).

  Replica simpatizanților candidatului ACL, Iohannis, nu a întârziat decât o zi, deși, oficial, s-a numit un marș apolitic și pro-democrație, „Marş de solidaritate pentru dreptul la vot” mai exact, organizat de Asociația A.R.A.D. S-au auzit, cu toate astea, lozinci de genul „Jos Ponta, Ardealul nu te vrea!” și, pe aici, pe acolo, se mai întrezăreau pancarte cu mesaje precum „USL = Uniunea Stalist-Leninistă”, sau „Guvernul nesimțit pe români i-a umilit”. La acțiunea de vineri seara au participat aproximativ la fel de mulți arădeni.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.