vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ponta vrea să fraierească pensionarii cu flyere anti-ACL prin Poșta Română: „Iohannis vrea să-ți TAIE PENSIA”

  de Special Arad | 20 octombrie 2014, 12:12 PM | Naţional

  0

  Scandal monstru între pensionari, PSD, Poşta Română şi ACL. Seniorii acuză Poşta că-i sperie cu propaganda făcută de PSD, ataşată, printr-un flyer, talonului de pensie. „Klaus Iohannis vrea să îţi taie pensia”, scrie în pliantul care a ajuns la o parte dintre români alături de talonul de pensie. Poşta răspunde, printr-un comunicat, că a încheiat un contract cu alianţa electorală PSD-UNPR-PC pentru distribuirea de pliante electorale, prin serviciul de marketing direct – distribuţie neadresată. Precizează, totodată, că nu e interesată de conţinutul „mărfii”. Şeful Poştei Române este, însă, şi vicepreşedintele PSD Diaspora, potrivit Gandul.info.

  De câteva zile, de când poştaşii au început să împartă pensia pe luna în curs, oamenii primesc, oficial, ataşat la talon, un pliant în care PSD îl desfiinţează pe prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, susţinând că liberalul, dacă va fi ales preşedinte, “le va tăia pensiile românilor”. „Ai grijă ce votezi! Cine a tăiat o dată pensiile le va tăia din nou!” se arată în flyerul ataşat.


  2014-10-19-09-59-552014-10-19-09-42-22

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.