La Gurba, Chereluș, Șicula, un primar de tătă… isprava

  de - | 29 octombrie 2014, 4:12 PM | Contributors | Recomandările editorilor

  0

  Aparent, Aurel-Mircea Radița, primarul comunei Șicula este membru al PDL, calitate în care, în această perioadă face campanie candidatului ACL (PNL + PDL), Klaus Johannis. Cu atât mai mult cu cât – aparența numărul unu – este cumnatul unui important lidel arădean al PDL (doaaaaaaaaaaamnelor și doooooooomnilor, cel mai iubit președinte din Arad, Nicolaaaaaaaaae Ioțțțțțțțțțțțțțțțțțțțțțcu). Aparența cu numărul doi ar fi că același cumnat al celui mai iubit președinte din Arad este mai puțin prezent prin cârciumile din Șicula, plus localitățile limitrofe, ceea ce, alăturat informației absolut sigure că nu este bolnav, ne-ar putea induce în eroarea de a considera că Aurel-Mircea face campanie pentru herr Klaus. Numai că aparențele sunt înșelătoare. Omul nostru – n-ați uitat: Aurel, cumnatul celui mai iubit președinte din Arad – nu pentru că n-ar mai avea pofte cam ocolește acum cârciumile. ci pentru că are multă treabă în campanie. Nu, nu se zbate el pentru herr Klaus, ci pentru Victor-Viorel. Pentru el a renunțat la multe ore de ridicat păhărele prin cârciumi – nu a renunțat chiar de tot, că nu are de gând să se sinucidă, dar tot e un efort pentru el! – și tot pentru el, Victor-Viorel bate drumurile comunei, plus satele aparținătoare. Bate și pe la porți și încearcă să-i convină pe oameni să voteze pe contracandidatul candidatului susținut de partidul care l-a susținut pe el în alegerile pentru primărie! Adică, el, primar PDL umblă din casă-n casă și le spune oamenilor din Șicula, Gurba și Chereluș să-l voteze pe candidatul PSD, Victor Ponta! De ce? Simplu: a mușcat din promisiunea PSD Arad că dacă iese Ponta președinte el, primarul Aurel va primi bani să asfalteze drumurile din comună și-așa oamenii îl vor vota încă unul, dacă nu chiar două mandate. Nu știm dacă acțiunea asta o face cu acordul cumnatului Ioțcu, dar n-ar fi exclus… Desigur, oamenii, inclusiv primarul Radița, au dreptul să voteze cu cine vor. Dar, în condițiile date, putem spune fără nicio reținere că în Gurba, Chereluș și Șicula e un primar de toată…isprava!

  Un alegător care nu mai înțelege nimic

   

  Redacția Special Arad mulțumește colegilor de la newsar.ro pentru fotografia de toată frumusețea…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.