joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ca o gheață cristalină…

  de Special Arad | 10 decembrie 2014, 11:38 AM | Video

  0

  Una dintre „magiile” anotimpului friguros este că poți să te plimbi pe apă… dacă îngheață. Și, de regulă, îngheață. Așa s-a întâmplat de cele mai multe ori și cu lacul nostru din Parcul Pădurice (o apă atât de „cristalină” încât i-am făcut și o campanie), doar că apa – respectiv gheața – noastră avea o nuanță mai albă spre ceva mai murdară. De fapt, în general se întâmplă așa cu apele stătătoare înghețate… însă nu și cu acest lac din Slovacia, după cum se poate vedea în filmulețul de față.

  Tomas N și prietenul său s-au plimbat printre munții Tatra, unde au dat de un lac înghețat într-un mod cum rar se mai întâmplă. Cei doi aveau senzația că pășesc pe aer, sau pe o sticlă perfect intactă. Nu e de mirare că video-ul respectiv a ajuns intantaneu viral, cu puțin timp după ce cei doi exploratori l-au uploadat pe internet. Filmulețul are deja 510,474 de like-uri pe YouTube și e în continuă creștere.

  Sursa: Viral Viral Videos

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.