Brâncuși, „vedetă” într-un spot la CEC Bank

  de Special Arad | 8 septembrie 2014, 9:20 PM | Video

  0

  Imaginea lui Brâncuși apare în cel mai recent spot de imagine la CEC Bank. În spot, o voce spune povestea Coloanei Infinitului.

  În campania CEC Bank, o voce din off, ce se vrea a fi a lui Brâncuși, spune povestea Coloanei Fără Sârșit. „Șurubul de teasc. El mi-a dat ideea Coloanei Fără Sfârșit. Ea este simplu un proiect de coloană, care mărită, ar putea sprijini bolta cerească. Trebuie să încerci necontenit să urci foarte sus dacă vrei să vezi foarte departe”, spune cel care îl joacă pe Brâncuși. Campania este semnată de agenția Papaya, scrie Pagina de Media.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.