Avanpremiera mondială a filmului „Warcraft” a avut loc la Los Angeles

  de Special Arad | 7 June 2016, 2:53 PM | Video

  0

  „Warcraft: Începutul”, mult așteptata producție cinematografică adaptată după celebra serie de jocuri video „Warcraft” și MMORPG-ul „World of Warcraft” (prescurtat, adesea, doar „WoW”), va avea premiera pentru publicul larg pe 10 iunie, însă pentru celebrități și invitați VIP a avut loc o avanpremieră la Los Angeles, SUA, pe 6 iunie, ora 5:30 PM (ora Americii). 

  În film, australianul Travis Fimmel, 36 de ani, îl întruchipează pe Sir Anduin Lothar, cavaler al Alianței oamenilor, iar britanicul Toby Kebbell, 33 de ani, este Durotan, lider al hoardelor de orci.


  Transmisia începe la minutul 00:31:35


  Transmisia începe la minutul 00:05:26

  Filmul pune în scenă, având la bază cunoscutul joc video al celor de la Blizzard Entertainment, evenimentele care au declanșat războaiele dintre oameni și orci pentru supremația asupra Azeroth. Anduin și Durotan se angajează într-o confruntare ce va decide soarta familiilor lor, a popoarelor lor și a lumii Azeroth.

  Dominic Cooper va interpreta rolul regelui Llane Wrynn, Ben Foster va juca rolul magului Magus Medivh, Clancy Brown va interpreta rolul liderului războinic Blackhand în tabăra orcilor, Rob Kazinski va fi Orgrim Doomhammer, iar Paula Patton, Garona.

  Regizorul peliculei, Duncan Jones, și Charles Leavitt s-au ocupat de scenariul „Warcraft”, film care va avea premiera la 10 iunie 2016 în SUA. Jocul „Warcraft: Orcs and Humans” a fost lansat în 1996 și a fost urmat de alte patru jocuri dedicate francizei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.