luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Aradul în cifrele coronavirusului: câte persoane sunt îmbolnăvite, spitalizate, externate și câte sancțiuni s-au aplicat

  de Special Arad | 23 iulie 2020, 1:59 PM | Coronavirus

  0

  În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 140 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care 84 internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, două internate în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș din Timișoara, 50 sunt la domiciliu iar patru sunt externate.

  În cadrul activităților desfășurate ieri, 22 iulie, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 20 obiective/locații. De asemenea, au fost verificate și 569 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 150 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind controlate și un număr de 52 societăți comerciale sau PFA.
  Nu au fost înregistrate apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a masurilor de protecție sanitară sau individuală.

  În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1500 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.