Sergiu Bîlcea: „Două intrări în Zona Industrială sunt obligatorii pentru parteneriatul cu mediul privat”

  de - | 16 June 2022, 9:03 PM | Comunicate contra cost

  0

  Este o mare realizare faptul că tramvaiele noi care circulă în Arad sunt fabricate în orașul nostru, a apreciat deputatul PNL Sergiu Bîlcea. Aflat alături de viceprimarul Lazăr Faur în fabrica de tramvaie deținută de Asta Vagoane Călători, liderul PNL Municipiul Arad a vorbit despre importanța investițiilor publice pentru economia locală.

  „Investiţiile în ceea ce înseamnă trafic sunt importante pentru Arad. Mă bucură că avem succes cu conferinţele noastre de presă sunt urmărite, aşteptăm rondul de seară şi în Zona Industrială, unde firmele au nevoie de două intrări pentru a se evita aglomeraţia. Două noi intrări în Zona Industrială sunt obligatorii pentru parteneriatul cu mediul privat. Investițiile ne permit să avem servicii mai bune, fie că vorbim despre tramvaie, școli, drumuri sau parcuri. În același timp, prin investiții ajutăm la menținerea sau crearea de locuri de muncă, la dezvoltarea economiei private. Avem în lucru proiectele demarate de administraţia Falcă, podul pe strada Şaguna, parcul din Micălaca, dar şi proiectele Consiliului Judeţean, drumul expres Arad – Oradea, centura de sud-est care va ajuta Aradul să închidă inelul de circulaţie, reabilitarea căii ferate Arad – Timişoara – Caransebeş care aduce o sumă mare în economia Aradului. Dacă pe termen scurt avem o criză, pe termen lung soluţiile sunt investiţiile şi parteneriatul cu mediul privat. Avem oportunitatea să atragem firme care pleacă din Ucraina, aş vrea să văd strategia Primăriei pentru a atrage investitori”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.