Alți trei arădeni, diagnosticați cu COVID-19, au fost externați din spital. Care este numărul total al pacienților vindecați

  de Special Arad | 22 mai 2020, 6:37 PM | Coronavirus

  0

  Comunicat. Trei pacienți, diagnosticați cu COVID-19 au fost declarați vindecați și externați astăzi după ce testele II și III efectuate la interval de 24 de ore au ieșit negative. Numărul total al pacienților vindecați și externați de pe secțiile COVID-19 ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a ajuns la 447.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.