Un sfert de veac de UAV

  de Special Arad | 8 decembrie 2016, 11:54 AM | Educaţie

  0

  Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la momentul în care universitatea arădeană de stat a primit numele de „Aurel Vlaicu”. Cu acest prilej, vineri, 9 decembrie, de la orele 10:00, în complexul M al universităţii va avea loc o festivitate specială la care vor participa rectori de la universităţi din ţară, oficialităţi locale şi invitaţi din străinătate.

  „Este un moment special pentru universitatea noastră care atestă continuitatea acestei instituţii de învăţămînt superior în această parte de ţară. Ne bucurăm să sărbătorim acest moment alături de partenerii noştri din ţară şi străinătate care vor fi prezenţi vineri la Arad pentru a rememora cele mai importante momente din viaţa universităţii, pentru a aduce un omagiu celor care au contribuit la dezvoltarea acestei instituţii de învăţământ superior”, a declarat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad