joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Spectacolul cerului ne-a oferit o scurtă pauză de la tumultul vieții urbane (Foto)

  de Andrada Bobiș | 8 mai 2024, 9:02 PM | Strada

  0

  Nu vrem să fim din nou așa ziși meteorologi și să vă anunțăm că vine vreo furtună, pentru că asta a făcut-o deja ANM (detalii aici), ci ne dorim să împărtășim cu voi câteva imagini surprinse într-o zi obișnuită de mai, în mijlocul claxoanelor și a agitației din oraș, unde norii vin ca o mică pauză de respirație!

  Când spui oraș, te duci cu gândul la forfota și zgomotul claxoanelor, la oamenii grăbiți și agitați, șoferi neatenți – fie începători sau cei mai în vârstă – iar toate acestea contribuie la o atmosferă constantă de agitație.

  spectacolul cerului nori 2

  Se întâmplă ca de multe ori să fim cu gândul la facturile neachitate, la neajunsurile de zi cu zi, însă toate acestea duc la stres și epuizare, afectând negativ sănătatea noastră fizică și mintală.

  Câteva clipe de relaxare într-o astfel de zi agitată, cu ochii sus, către nori, privind spectacolul oferit pe cer, parcă au venit ca o „pauză” de respirație, o gură de oxigen!

  Să nu uităm: chiar și în cele mai întunecate momente se află o rază de speranță!

  spectacolul cerului nori 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.