Primul restaurant de tip Autogrill din România a fost inaugurat în Prahova. Are formă de OZN iar la intrare clienții sunt întâmpinați de Darth Vader și stormtrooperii lui. Se află pe marginea DN1, la ieșire din Câmpina, pe sensul de mers Ploiești – Brașov.

Investiția este exclusiv privată și depășește suma de 1.5 milioane de euro și este destinată în general șoferilor de cursă lungă sau turiștilor care vin din București și urcă spre stațiunile montante.

Tot decorul este întregit de prezența unor personaje din Star Wars, care te întâmpină încă de la intrare, dar și de luminile albastru neon care se reflectă straniuîn pădurea din imediata apropiere, relatează Europa FM.

Capacitatea restaurantului OZN este de 88 de locuri, iar sala de evenimente, încă nefinalizată, care se află la demisolul „farfuriei zburătoare”, poate găzdui până la 110 persoane.

Noul restaurant de tip autogrill, unic la noi în țară, asiguă 16 locuri de muncă, în special pentru tineri care sunt la început de drum.

Conceptul de autogrill este destul de des întâlnit în Europa, în special pe autostrăzi și drumuri naționale, fiind destinat în special șoferilor de cursă lungă, dar și turiștilor care tranzitează țara pe distanțe lungi și care vor să consume mâncare caldă, nu doar semipreparate din supermarket-urile din benzinării.

Foto: Diana Frâncu / europafm.ro, Digi24, WeRadio

 

Autogrill-1 Autogrill-2 Autogrill-3 Autogrill-5 restaurant-autogrill-Prahova-3-800x532 restaurant-autogrill-Prahova-4-800x600 restaurant-autogrill-Prahova-800x532

-, 19 aprilie 2017, 9:03 PM