Trupa Gorillaz a lansat astăzi un videoclip de 360 de grade și încă 3 piese! | VIDEO

  de Tomck@t | 23 martie 2017, 11:04 PM | Music

  0

  Videoclipul îl include și pe „pizza vorbitoare”. Chestia asta din imaginea alăturată 🙂 

  E o zi mare pentru fanii Gorillaz. După ce trupa a anunțat recent lansarea celui mai nou album după o pauză de șase ani, intitulat „Humanz”, chiar astăzi s-a lansat și videoclipul piesei „Saturnz Barz (Spirit House)”. Și nu oricum, ci în două variante! Unul obișnuit (pentru posturile tv) și unul de 360 de grade!

  Și asta nu e tot! Tot astăzi, Gorillaz a lansat încă trei piese: „Andromeda”, „We’ve Got The Power” și „Ascension”.

  Piesa „Saturnz Barz (Spirit House)” a fost lansată mai devreme în această zi pe site-ul de streaming audio de înaltă calitate Tidal, iar acum, spre sfârșitul zilei a venit și „bomba” interactivă pe YouTube.

  Vezi videoclipul 360º mai jos și folosește mouse-ul (sau degetul, dacă ne citești pe telefon sau tabletă) ca să te-nvârți în lumea Gorillaz!

  De asemenea, ai mai jos toate celelalte piese Gorillaz lansate astăzi și videoclipul TV al piesei „Saturnz Barz (Spirit House)”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.