Televizorul viitorului este transparent. Gadgetul a fost prezentat oficial la CES 2017

  de - | 7 ianuarie 2017, 1:46 PM | IT

  0

  LG Display a prezentat la târgul CES 2017 din Las Vegas cel mai futurist gadget: televizorul transparent, scrie Yoda.ro.

  Realizat dintr-un ecran OLED special, care permite pătrunderea luminii, noul televizor lansat de LG Display este aproape complet transparent atunci când este oprit. E ca și când ai privi printr-un geam, doar puțin mai opac decât sticla.

  Atunci când este pornit însă, afișează și imagini foarte clare. Rezoluția televizorului este full HD (1080p), iar dimensiunea ecranului este de 55″, scrie publicația Mashable.

  Fiind transparent, acest tip de televizor nu ar suporta o rezoluție superioară, de 4K, pentru că i-ar reduce din transparență atunci când este oprit.

  Deocamdată vorbim de un prototip, despre care LG nu a dat foarte multe detalii.

  LG Display a prezentat primul ecran transparent în anul 2014. Atunci era însă un ecran mult mai mic, de numai 18″.

  LG Display's transparent TV is bananas! #MashCES #CES2017

  Un clip video postat de Pete Pachal (@mirrorpete) pe

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad