Știri Arad. Sunt mulți șoferi grăbiți, mulți care mai încalcă regulile de circulație crezând că nu îi vede nimeni. Astfel, la o trecere de nivel cu calea ferată, semnalizată și cu bariera coborâtă, un șofer de la PitoTrans a depășit coloana de mașini care se făcuse la barieră și aștepta, pe contrasens, să fenteze coloana și să plece primul.

Da, a făcut-o pe propria lui răspundere, însă a uitat că nu este singur și că se face responsabil și de viețile celorlalți participanți la trafic. Și mai mult decât atât încalcă legea (art.120) în mod flagrant.

Ne punem întrebarea: ce s-ar fi întâmplat dacă și pe partea cealaltă, un alt șofer s-ar fi gândit că e o idee bună să depășească coloana și să aștepte cuminte, pe contrasens, trecerea trenului? Iar în spatele celor doi șoferi, mai șmecheri decât ceilalți, să se mai pună alți doi? Trafic blocat, nervi, înjurături, blesteme și … timp pierdut. Și toate astea pentru ce?

Nu este prima dată când șoferi de la PitoTrans sunt reclamați de alți participanți la trafic, pentru că nu respectă regulile de circulație. Dar este pentru prima oară când informația e confirmată de o poză.

 

 

Mihai Todoca, 20 septembrie 2017, 10:39 AM