duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Pito Trans „lovește” din nou! De această dată la barieră, împotriva tuturor

  de Mihai Todoca | 20 septembrie 2017, 10:39 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Strada

  9

  Știri Arad. Sunt mulți șoferi grăbiți, mulți care mai încalcă regulile de circulație crezând că nu îi vede nimeni. Astfel, la o trecere de nivel cu calea ferată, semnalizată și cu bariera coborâtă, un șofer de la PitoTrans a depășit coloana de mașini care se făcuse la barieră și aștepta, pe contrasens, să fenteze coloana și să plece primul.

  Da, a făcut-o pe propria lui răspundere, însă a uitat că nu este singur și că se face responsabil și de viețile celorlalți participanți la trafic. Și mai mult decât atât încalcă legea (art.120) în mod flagrant.

  Ne punem întrebarea: ce s-ar fi întâmplat dacă și pe partea cealaltă, un alt șofer s-ar fi gândit că e o idee bună să depășească coloana și să aștepte cuminte, pe contrasens, trecerea trenului? Iar în spatele celor doi șoferi, mai șmecheri decât ceilalți, să se mai pună alți doi? Trafic blocat, nervi, înjurături, blesteme și … timp pierdut. Și toate astea pentru ce?

  Nu este prima dată când șoferi de la PitoTrans sunt reclamați de alți participanți la trafic, pentru că nu respectă regulile de circulație. Dar este pentru prima oară când informația e confirmată de o poză.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Oare i se va desface contractul de munca? De ce??? Cum, de ce? Firma „pito” face tranport de persoane, iar un sofer cu comportamentul si rationametul ca celui din imagine pune multe, multe vieti in pericol. Oare militia se auto-sesizeaza? Sau „domnu’ pito” are „grija”?

   +19 voturi
   +1
   -1
  2. Asta-i Rroma-nia pe care ati votat-o acum 100 ani. Votul a sunat in felul urmator: ce vreti sa fie aici? Rroma-nia sau Austria? Prin urmare ati ales Rroma-nia, ultima tara din uniunea europeana ca nivel de trai, coruptie la maxim, si o rata a infractionalitatii la maxim. Sa nu mai vorbim ce saracie a fost aici pe vremea lui Ceausescu. Rusine!

   +1 voturi
   +1
   -1
  3. Soferii de la „pito” =criminali și kamikaze. Dobitocii și cretinii ăștia, au legea lor, depășirea pe linie continua, pe trecerea de pietoni și multe altele, fac parte din rutina . Dar se pare ca nu ii vede nimeni … deci efectiv sunt niște jeguri de oameni!!!! În frunte cu patronii care imping pe unde trebuie și la cine trebuie.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.