Muzică populară, Horia Brenciu și Alex Velea… Programul evenimentelor organizate la Arad cu prilejul Zilei Naționale a României

  de Special Arad | 30 noiembrie 2017, 11:09 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  11

  Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură au pregătit cu ocazia Zilei Naționale a României o serie de evenimente care se vor desfășura în fața Palatului Administrativ și la cinematograful Arta. Programul va include concerte de muzică populară și de muzică ușoară și proiecția unor filme românești contemporane.

  Program:

   

  1 Decembrie

   

  Pe Platoul Palatului Administrativ, de la ora 17:00 – Concert de muzică populară, susținut de Orchestra Centrului Municipal de Cultură Arad și soliștii: Valentina și Florin Novac, Irina Iovescu, Zorica Savu (Banat), Ansamblul Crăișorii Moților din Tisa Nouă, Mihaela Petrovici (Banat), Adrian Gancea, Cristina Turcu Preda (Oltenia), Ștefan Muntenaș, Florica Zaha (Bihor) ,Vlăduța Lupău (Maramreș), Angelica Flutur (Bucovina), Dinu Iancu Sălăjanu (Transilvania), Irina Loghin (Muntenia)

  La Cinematograful Arta, de la ora 17:00 – proiecția filmului „Marfa și banii“ (2001), în regia lui Cristi Puiu

   

  2 decembrie

   

  Pe platoul Palatului Administrativ, începând cu ora 19:00 – concert de muzică ușoară oferit de Nova Band, Alex Velea și Horia Brenciu & HB Orchestra

  La Cinematograful Arta, de la ora 17:00 – proiecția filmului „Occident“ (2002), în regia lui Cristian Mungiu

   

  3 decembrie

   

  La Cinematograful Arta, de la ora 17:00 – proiecția filmului „A fost sau n-a fost?“ (2006), regia Corneliu Porumboiu

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Am stabilit ca nu te duce mult capul. Pornesc de la acest dat.

   Dar, repet intrebarea (poti sa o citesti de mai multe ori…fara graba 🙂 ): cum saracia sa crezi ca cineva poate confunda comentariile mele cu ale tale? 😀

   Domnisoara draga, desi sunt flatat ca pot deranja in asa masura 🙂 incat sa imi dedici timp 🙂 in mod repetat (ma rog, e adevarat ca poate nu ai ce altceva face…), este un exercitiu in futilitate. Inteleg ca uneori damele pot fi mai razbunatoare (deh, le dai cu tifla cand, imbracate in Gucci comenteaza “ce nasoala e Elis!” si te alegi cu cate o pustoaica ce te alearga peste tot! Parol!) dar iti recomand sa iti gasesti barbatul vietii si sa il faci fericit. Intuiesc ca esti genul de femeie (in devenire) care inca isi mai cauta papucul (sub care sa stea). Nicio problema, nu judec!

   Te asigur insa ca nu sunt eu ala, chiar daca dupa toate aparentele tinzi sa te erijezi ca suntem “una”…imi amintesti de tipa din “Misery”. (Este un film…hai pe intelesul tau…frumos. Vizioneaza-l, ca sa intelegi ce spun :D.)

   Hai te pup dulceeeee pe boticu, de ratuscaaaaa! 😉 (Uratica, probabil :(… ).

   --1 voturi
   +1
   -1
  2. La noi la Romani cu patriotismu e ceva de genu:
   -Treaba cu capra!
   -caini latra,caravana trece!
   Asa ca il doare in dorsal pe ce expirati cheama tov. Ghita sa ne cante.
   La oameni seriosi nu merge cu smecheria la onorariu adica zaci sa canti pa 5000 si facturezi 7000 sa mance si gura lui ceva.
   In rest sa traim bine ca mai avem de asteptat pana om avea un primar sa iubeasca Arad-ul asa cum se cuvine.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.