joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Primarul Dominic Fritz le-a cântat la pian timișorenilor de 1 Decembrie

  de - | 2 decembrie 2023, 12:29 PM | Regional

  1

  Unul dintre pianele donate Timișoarei, amplasat în Piața Libertății, a fost locul ideal pentru Dominic Fritz, care a dorit să le cânte timișorenilor de 1 Decembrie. El a arătat că știe să cânte bine la pian, interpretând un fragment din imnul național al României.

  Primarul Timișoarei s-a așezat la pianul din Libertății și, sub privirile trecătorilor, a început să cânte „Deșteaptă-te, române!”.

  „Nu am putut să las să treacă 1 Decembrie fără «Deșteaptă-te, române!». E timpul generației noastre să ne croim propria soartă într-o Românie diversă, unită și europeană”, a spus Dominic Fritz.

  Sursa: debanat.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Foarte frumos! Admiratie si respect! Moment “umbrit” de je m’en fich-ismul barbatului de pe banca si pacat ca nu au fost cativa din cei care-l priveau dornici sa ia pozitia de respect cuvenit la Imnul Romaniei…sa-l cante era prea frumos…
   Asta spune suficient de mult despre implicare, constiinta, apartenenta.
   La multi ani, Romania! La multi ani celor care-o iubesc, sa aiba sanatatate, putere de munca si iubire ca sa o faca pretuita cum merita! “Iarba rea din holde piara”

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.