joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  110 solicitări pentru pompierii arădeni în minivacanța de 1 decembrie

  de Special Arad | 4 decembrie 2023, 3:33 PM | Știri Arad

  0

  În perioada minivacanței prilejuită de Ziua Națională a României (30 noiembrie – 3 decembrie) peste 130 de pompieri arădeni s-au aflat zilnic la datorie, pentru asigurarea protecției și siguranței cetățenilor.

  Astfel, pe parcursul celor 4 zile, la nivelul județului Arad, pompierii salvatori au intervenit pentru gestionarea a 118 intervenții în situații de urgență.

  Majoritatea dintre acestea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 110 solicitări.

  Totodată, în perioada de referință, salvatorii au intervenit și în alte 8 misiuni în sprijinul comunităților cum ar fi: deblocarea persoanelor, asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și îndepărtarea efectelor negative produse de fenomenele meteorologice periculoase.

  „Pe această cale dorim să mulțumim cetățenilor care au înțeles și au ținut cont de sfaturile noastre, astfel încât această minivacanță să nu fie umbrită de incendii de amploare sau de alte evenimente care să le poată pună viața în pericol.

  În continuare, salvatorii arădeni vor fi la datorie, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situațiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical persoanelor aflate în dificultate”, au transmis reprezentanții ISU Arad.

  Citește și: 95 de misiuni pentru SMURD, în weekend. Pompierii arădeni au intervenit și pentru stingerea unui incendiu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.