joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  51 de polițiști arădeni avansați în grad de Ziua Națională a României, în prezența adjunctului Poliției Române

  de Special Arad | 1 decembrie 2023, 11:20 AM | Știri Arad

  0

  51 de polițiști ai IPJ Arad, dintre care 36 de agenți și 15 ofițeri, au fost avansați în gradul profesional următor, înainte de termen, cu ocazia Zilei Naționale a României, în cadrul unei ședințe festive.

  La ceremonie au luat parte comanda inspectoratului, șefii de servicii și poliții orășenești, precum și adjunctul inspectorului general, chestor principal Eduard Mirițescu, care a felicitat polițiștii avansați și le-a transmis atât celor prezenți, cât și întregului efectiv al poliției arădene putere de muncă pentru a trece cu bine de toate provocările ce vor apărea în activitatea profesională și multă sănătate, atât polițiștilor cât și familiilor.

  A fost avansat în gradul de comisar șef, următorul comisar: Ovidiu Nădrăguță,

  Au fost avansați în gradul de comisar, următorii subcomisari : Cătălin Suciu, Adelin Olar, Alin Bogdan Botaș.

  Au fost avansați în gradul de subcomisar, următorii inspectori principali: Mirela Ștef, Adrian Bachios, Daniel-Ioan Farcaș, Florin Flore, Marius-Vasile Farcaș.

  Au fost avansați în gradul de inspector principal, următorii inspectori : Florin Stana, Cătălin-Vili Maxim, Raul-Emanuel Biriș.

  Au fost avansați în gradul de inspector, următorii subinspectori : Ancuța-Ileana Catea-Dochiu, Cătălin-Emanuel Sărac, Cristina-Alexandra Truț.

  Au fost avansați în gradul de agent șef principal de poliție, următorii agenți șefi : Diana Cotuna, Alin-Gheorghe Igriț, Radu-Florin Toma, Cătălin-Alexandru Moș, Lucian-Aurel Jucu, Elvis Vîlcu, Vlad Ciul, Răzvan Andra, Ioan-Călin Pele, Sorin-Marius Stan.

  Au fost avansați în gradul de agent șef, următorii agenți șef adjuncți : Sergiu Telbisz, Radu-Adrian Dărău, Robert Vaida.

  Au fost avansați în gradul de agent șef adjunct, următorii agenți principali: Andrei Lazăr, Patricia Puleac, Silviu-Daniel Lînă, Marian-Emil Luci, Bogdan-Alin Hebriștean, Ioana Cociuba, Emanuel-Claudiu Unc, Paul-Marius Gui, Bogdan-Ioan Mateș, Codrin-Petrică Hanț, Antonio Stana, Lucian-Alexandru Groza.

  Au fost avansați în gradul de agent principal, următorii agenți: Mădălin Herbei, Florin-Cristian Lazea, Raul-Marius Sîrbu, Luciana-Maria Baltă, Roxana-Anamaria Juchel, Kristina-Martina Iuraș, Robert-Alexandru Toma, Florin-Daniel Țica, Laurențiu Jurcă, Alexandru-Bujor Malița, Darius-Valentin Motora.

  În cadrul aceleiași festivități, au fost premiați colegii care au ocupat primele locuri la competițiile sportive organizate de polițiștii Serviciului de Pregătire Profesională, cu sprijinul Arpolis Arad, la tir și tenis de masă.

   

  La concursul de TIR, fete, clasamentul a fost următorul:

  Locul III: A.P. Ramona Giurge, din cadrul Poliției Municipiului Arad;

  Locul II : A.P. Roxana Lorena Neculau, din cadrul Biroului de Ordine Publică;

  Locul I : A. P. Beatris Bianca Surda, din cadrul Secției 1 Vlaicu.

  La categoria băieți, locul III a fost ocupat de Ag. Alexandru Ciprian Pașca, din cadrul Secției 1 Vlaicu;

  Locul II : A.S.A. Ciprian Fofiu, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale;

  Locul I : Cms. Șef Lucian Pescar, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

  La concursul de tenis de masă, locul III a fost ocupat de A.P. Mădălin Herbei;

  Locul II : A.S.A. Daniel Purtan, din cadrul Postului de Poliție Cermei;

  Locul I : Cms. Șef Răzvan Meszar.

  WhatsApp Image 2023 12 01 at 10.52.38 1 WhatsApp Image 2023 12 01 at 10.52.38 WhatsApp Image 2023 12 01 at 10.52.37

   

  Citește și: Șeful Poliției Arad, Dan Stoicănescu, înaintat în gradul de chestor

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.