Doi urmăriţi general şi unul internaţional, depistaţi la frontieră

  de - | 4 aprilie 2017, 11:09 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad. Poliţiştii de frontieră bihoreni şi arădeni au depistat trei persoane pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi mandate europene de arestare.

  În data de 03.04.2017, în jurul orei 22.28, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş,s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Mihai D., în vârstă de 27 de ani, din judeţul Mureş, pasager într-un autoturism înmatriculat în Ungaria.

  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tînărului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea de infracţiunii de tentativă la furt calificat şi are de executat o pedeapsă de 1 an şi 6 luni.

  În data de 03.04.2017, în jurul orei 08.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Iuliu K., în vârstă de 53 de ani, din judeţul Cluj, pasager într-un microbuz înmatriculat în Italia.

  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea de infracţiuni rutiere şi are de executat o pedeapsă de 8 luni.

   * Tot la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Gheorghe U., în vârstă de 34 de ani, din judeţul Mehedinţi.

  Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de autorităţile din Belgia, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de  infracţiuni contra proprietăţii.

  În toate cazurile, persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor şi Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.