marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Mega” captură în Piața Fortuna: 200 de pachete de țigări netimbrate, confiscate

  de Ioana Costaș | 25 aprilie 2024, 12:19 PM | Știri Arad

  0

  (foto: IPJ Arad)

  200 de pachete de țigări netimbrate au fost confiscate în Piața Fortuna – de la un bărbat de 35 de ani și de la o femeie în vârstă de 71 de ani – de către polițiști, vânzătorii fiind amendați cu amenzi în valoare de 50.000 de lei, anunță IPJ Arad.

  „La data de 24 aprilie, în cadrul unei acțiuni desfășurate la nivelul Poliției municipiului Arad, au fost depistați un bărbat de 35 de ani și o femeie de 71 de ani, amândoi din Arad, în timp ce ofereau spre vânzare, în Piața Fortuna, țigări netimbrate. Au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 200 de pachete de țigarete susceptibile a proveni din contrabandă, cei doi fiind sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 50.000 de lei, fiecare. Acțiunile în piețele din municipiul și județul Arad se vor desfășura și în perioada următoare”, a transmis IPJ Arad.

  Citește și: Acțiune în gara CFR Arad. Zeci de persoane au fost legitimate de polițiști

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.