luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad s-a autosesizat. Investigația „Rețeaua Bulbuc” ajunge dosar în mâinile procurorilor și polițiștilor

  de Redacția Special Arad | 5 aprilie 2024, 4:33 PM | Administraţie | Topic special

  5

  Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: Ca urmare a informaţiilor cuprinse în articolul editorial (ne permitem să corectăm comunicatul Parchetului , este vorba despre o investigație jurnalistică nu articol editorial) din publicaţia „Special Arad” din data de 03.04.2024, Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, prev. de art. 297 alin. 1 Cod penal, constând în aceea că, autoritatea contractantă Consiliul Judeţean Arad, prin instituţiile din subordine, ar fi atribuit mai multe contracte de achiziţii publice către diverse societăţi comerciale cu sediul în mun. Arad, fără a fi respectate dispoziţiile legale prevăzute în Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice.

  Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie., a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, într-un comunicat de presă, de vineri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Daca s-a sesizat procuratura de pe linga judecatorie,cazul e ca si rezolvat,Bulbuc si gasca lui de afaceristi,inclusiv fosti chelneri,au scapat ! Asta desi ar fi trebuit sa se ocupe DNA de ei,caci aradenii sunt aserviti politrucilor,desi clameaza independenta.

   +37 voturi
   +1
   -1
  2. La Arad scapă sigur, rămân în funcții și fură în continuare. Bravo, votați arădeni, ca v-ați obișnuit. Poate vă place să fiți furați și reduși la tăcere, aveți exercițiu. Eii plec din amărâtul ăsta de oraș-sat, cu cea mai nesimțită administratie!

   +17 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.