Special Arad a mai tot scris despre felul execrabil în care arată lacul de la Pădurice. Iată doar trei titluri:

• Filme cu proști: Lacul de la Podgoria se umple de alge (surpriză!) inclusiv pentru că fântâna arteziană este pornită când plouă!
• Algele lacului de la Pădurice își așteaptă monumentul…
• Așteptând „monumentul” Marii Uniri și asortându-se cu peisajul politic, e plin Lacul Pădurice de crapi koi… roș-portocalii…

…ar fi o minciună să spunem că nu s-a încercat câte-ceva. Pe timpul verii, niște muncitori au fost puși să curețe lacul de alge, buruieni și gunoaie, degeaba însă. Dincolo de faptul că a fost o muncă de mântuială, operațiunea s-a repetat în fiecare dimineață, fiindcă algele, buruienile și gunoaiele au reapărut. A venit toamna, iar lacul a fost lăsat de izbeliște… ceea ce ne duce cu gândul că cei care administrează acest oraș, au impresia că nu mai este nimic de făcut. Totul e bine așa cum e. E „ca o apă cristalină”, ca să folosim refrenul acestui șlagăr al momentului. Așa că:

Special Arad lansează PROVOCAREA „Apă Cristalină”,

un fel de campanie Ice Bucket Challange, fără să măsurăm temperatura apei, dar estimăm că nu e călduță.

Îi provocăm pe:

primarul Gheorghe Falcă, respectiv pe viceprimarii Cătălin Țițirigă și Bognar Leventesă își bage picioarele – de data asta la propriu! – în lacul de la Pădurice, dacă consideră că e „ca o apă cristalină”!

Vezi mai jos, în GALERIA FOTO, cum arată în momentul de față lacul de la Pădurice:

 

Special Arad, 13 noiembrie 2014, 7:44 PM