joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Deviză de gospodar adevărat: asfaltăm gheața, cosim zăpada

  de Valer Mărginean | 27 noiembrie 2023, 12:34 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  6

  Un gospodar adevărat îşi face vara sanie şi iarna car. Deviză pe care cu siguranță o cunoaște și gospodarul din imagine. Gospodar de frunte și cu viziune adevărată.

  Încă nu știm cine-i sau ce altceva mai știe să facă. Poate-i primar și a furat startul campaniei electorale iar fotografia o fi fost făcută de vreun alegător fericit că „primaru’ nost” se ține de cuvânt și nu lasă buruienile să crească nici sub zăpadă. Ce n-ai tăiat vara, nu lăsa iarna să crească.

  Sau, poate, este doar un primar care n-a apucat să facă contract de deszăpezire și l-a lovit Marcel cu economisirea. Și-atunci, harnic și silitor ca orice primar care știe că asfaltarea gheții de pe drumuri nu se poate face decât după cosirea zăpezii, s-a apucat de lucru. Cu sau fără contract, cositoarea trebuie să cosească iar banul să circule.

  Dacă, totuși, nu-i primar, ci un simplu alegător, ne gândim să-l urmărim cu atenție și la vară când va porni cu plugușorul să dea cu antiderapant pe plaja de la Ghiroc, că pe ștrandul din Arad s-a dat demult cu praf și pulbere.

  Citiți și: Drumul dintre Căpruța și Milova, pericol real pentru zeci de autoturisme. CNAIR s-a îndrăgostit de… polei 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • @ Greierele lui Pinnochio – în primul rând, vă mulțumim că ați rămas cititorul nostru fidel.
    Pe de altă parte însă, vă rog să observați că pamfletul nu are pretenția de a fi, să zicem, știrea zilei. Nu-mi amintesc să fi scris undeva că fotografia ar fi din Arad sau că ar fi fost făcută azi. Nici măcar n-am susținut că ar fi din România sau că nu este trucată.
    Avantajul acestui gen jurnalistic pe care îl încercăm și noi uneori, tocmai acesta ar fi, că se poate lega și de năravuri sau chiar imagini vechi, pe care să le actualizeze.
    Pentru că, la urma urmei, despre unele năravuri, mereu actuale la noi, este vorba și aici.
    Oricum, sincer mulțumesc pentru comentariu

    +2 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.