duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Investiție istorică uriașă pentru Aeroportul din Arad. Președintele CJ Arad este cel care a făcut marele anunț cu privire la relansarea „zborurilor”

  de Alin Olteanu | 20 ianuarie 2024, 9:56 AM | Pamflet | Topic special

  7

  Sperăm să nu vă supărați pe noi. Am ales titlul acesta, deși evident (din păcate) este „fake”, pentru a putea sublinia un aspect dintre multele care întrec deja orice măsură de bun simț și de ridicol. Aleșii noștri, iar în cazul de față președintele Consiliului Județean Arad, par de multe ori că sunt atât de mici și atât de invidioși pe realizările altora, încât ajung să se laude cu orice li se pune sub nas. Și astfel să devină ridicoli.

  Bunăoară, președintele CJ Arad, Iustin Cionca, doctor în drept, într-o postare demnă de un banal ofițer ISU, angajat pe aeroport, ca să nu spunem copil de grădiniță bucuros că i-a adus moșul (din UE) o jucărie, ne arată cât de tare e administrația pe care o conduce, încât a reușit să obțină, din fonduri europene, o autospecială pentru stingerea incendiilor. Zici că domnul Cionca e cu telecomanda în mână și se joacă… atât de tare se bucură când spune: „Sursa: fonduri europene, evident”. Mai trebuia un „Hi!Hi!” și eram pe „spate”…

  Ei bine, cu această postare a domnului doctor în drept Iustin Cionca avem două mari probleme:

  Unu, dacă e să o tratăm cu seriozitate, domnul Cionca se face că uită în postarea domniei sale, că pentru obținerea acestor fonduri europene au muncit (și bănuim că o fac și în continuare) niște angajați ai CJ Arad, pe care noi, cetățenii, îi plătim tocmai pentru a-și face treaba. Așa încât, dacă tot posta o asemenea „mare și istorică” informație, domnul Cionca ar fi trebuit să nu uite de cei care au muncit să obțină fondurile și să le mulțumească și lor, nu să lase impresia că el a făcut totul.

  Președintele CJ Arad și autospeciala

  Doi, oare, în sinea sa, cât de mic se vede domnul Cionca, ce probleme de personalitate au politicienii ăștia, de ce se simte unii inferiori altora, sau unora, încât să ajungă să se laude cu o banală mașinuță? În condițiile în care cheltuielile cu salariații CJ Arad sunt de sute de milioane, oare de ce s-ar lăuda însuși liderul CJ cu așa ceva?

  În rest… nu o să o lungim textul că e sâmbătă și doar îi ținem pe cititori de la ce și-au propus să facă.

  Dar, pentru conformitate: fotografia am obținut-o cerând aplicației Chat Gpt (acea Inteligență Artificială…) să ne dea o fotografie cu Aeroportul Arad. Ulterior i-am cerut să ne pună un avion deasupra pozei. Cu sinceritate că spunem că nu ne-a venit ideea să îi cerem să pună o autospecială pentru incendii, că noi, când ne gândim la aeroporturi, gândim normal: la avioane, la călători, la bagaje. În niciun caz la foc și incendii? De la ce să pornească incendiile, dacă nu există aproape nimic pe Aeroportul Arad?

  Dacă mai aveți chef, puteți să citiți și: Sentință finală: Aeroportul din Arad nu este viabil pentru cursele de linie

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Va dau o variantă de alianță locală care poate câștiga și primăria și cj.
   Cata Juncan independent susținut la primărie de USR, PSD etc. Un vice USR-Codrin Vlad unul PSD-Ilie Chesa
   Adrian Wiener la CJ pt ca are sănătatea în subordine cu 1 vicepreședinte PSD-Adrian Alda 1 AUR-Teo Parasca.
   Asa pot lua și voturile din municipiu la CJ, PSD nu pierde nimic din ce are în prezent la primărie și susține un independent iar la CJ obține 1 vicepresedinte.
   Dacă vor merge ca în ultimii 20 de ani pe mulți candidați și împrăștierea voturilor vor pierde cel puțin CJ-ul pt ca PNL are mulți primari.Cu alianța asta largă o prezență de 50% și renunțarea la orgolii inutile se poate crea tsunami-ul perfect care sa măture mafia Falkonista în integralitate.
   Cristi Galea deja a anunțat ca e primul iepure, nu mai merge cu PMP în alianța de dreapta ci cu un partid nou în loc sa pună umărul la debarcarea lui Falca se visează primar și va obține sub 1 mie de voturi și alea irosite.

   +8 voturi
   +1
   -1
  2. D-L ALIN,îmi permit sã fac o rectificare la titlul de DR a D-l Cionca( Doctor în Dreptul de a schimba Scrumiere la MESE) meseria de bazã…Chelner. 10 clase si Sc Profesionalã de Cheneri. Astia ne conduc..Ãsti ne mint cu tupeu,Ãstia se înbogãtesc pe seama functiei”?.De 20 de ani..PS. Au dat penticostalilor Cinema Dacia si teren pe 6 Vânãtori, ptr cã sunt multi în Oras si Judet,dar uitã cã Arãdenii vor lua Atitudine,vot ajunge la groapa de Gunoi a politicii Arãdene…Sã de-ie D-zeu sã ne trezim…D-mne Ajutã

   +25 voturi
   +1
   -1
  3. Şi dacă aeroportul nu e funcţional de ce mai are angajaţi şi de ce mai trebuie maşini de stingere a incendiilor ? Cum poţi să ai angajaţi la ceva ce nu e funcţional şi practic nu există ? Ce face toată ziua Directorul General Ovidiu Moşneag, se plimbă cu maşina chelnerului Cionca ? Parcă suntem bătuţi în cap !

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.