Cine va fi Miss Sântana 2017? Vom afla sâmbătă!

  de Special Arad | 29 iunie 2017, 1:22 PM | Monden | Sântana

  0

  Concursul local de frumusețe Miss Sântana 2017 va avea loc sâmbătă, 1 iulie, organizat cu prilejul Zilelor Orașului Sântana, la Centrul Civic al orașului Sântana (platoul din fața Sălii de Sport), unde vor urca pe scenă Alina Eremia, Adda și Uddi, dar și trupe de dans locale. Vor avea loc demonstrații sportive de aerobic și majorete.

  În cadrul concursului Miss Sântana, organizat de Primăria Orașului Sântana în colaborare cu Agenția Angels Events și Asociația Angels Organization, vor participa următoarele concurente: Tista Denisa, Feieș Florina, Horna Alexandra, Muntean Denisa, Dărău Florina Alexandra, Dinescu Maria Roberta, Budiu Luana, Tomuța Oana Daiana.

  Câștigătoarea concursului Miss Sântana se va califica automat în finala concursului județean de frumusețe Miss Arad 2017, care va avea loc în data de 21 iulie la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad