marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Transporturile de material lemnos, verificate de polițiștii din Sântana, Pâncota și Chișineu-Criș

  de Ioana Costaș | 22 aprilie 2024, 11:55 AM | Chişineu Criş | Pâncota | Sântana | Știri Arad

  0

  (foto: IPJ Arad)

  Polițiștii orașului Sântana au organizat o acțiune, duminică, 21 aprilie, împreună cu polițiștii orașului Pâncota, Serviciului Rutier și Secției 3 Rurală Chișineu-Criș,  pe parcursul a 6 ore. În acest interval au fost legitimate 91 de persoane – din care 31 au fost testate pentru consum de alcool și droguri – și au fost verificate 71 de vehicule, din care 9 transporturi de material lemnos – aici negăsindu-se nereguli.

  „Pentru neregulile constatate au fost aplicate 63 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 26.800 de lei. Au fost reținute patru permise de conducere, din care unul pentru consum de alcool – valoare de până la 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat – și au fost retrase două certificate de înmatriculare. Trei persoane au fost amendate pentru nerespectarea ordinii și liniștii publice”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

  Potrivit acestora, acțiunile organizate „au ca scop impunerea disciplinei în trafic și menținerea ordinii și liniștii publice, precum și descurajarea fenomenului infracțional”.

  Citește și: A găsit o poșetă în zona Gării CFR Arad, iar a doua zi a fost reținută de polițiști

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.