Aradul va intra în Guiness Records pentru cea mai scăzută temperatură. Cel puțin, potrivit panoului de la Podgoria

  de Raluca Medeleanu | 10 aprilie 2017, 11:32 AM | Pamflet

  1

  După câteva zile de căldură aproape de vară, cu temperaturi de 25-26 de grade, Aradul a trecut din nou la frig. Doar că frigul ăsta se pare că e mult mai crunt decât am fi crezut noi, cei care ne perindăm pe afară.

  Potrivit panoului de înregistrare a calității aerului montat în stația de autobuz de la Podgoria, ieri, la ora 17:00, am atins incredibila temperatură de minus 32 de grade! Nu doar că a fost frig, dar a fost foarte frig, băi frate! Iar frigul ăsta a venit atât de repede, încât nici măcar soarele n-a știut că trebuie să-și reducă din intensitatea căldurii razelor. Nici păsărelele n-au mai apucat să fugă înapoi în țările calde. Nici apa n-a mai apucat să înghețe!

  Diferența asta de aproape 50 de grade de la o zi la alta are însă cea mai mare șansă să ne arunce orașul direct în Cartea Recordurilor. Că deh, măcar la ceva să fim și noi pe locul 1.

  17858665_1446876252043018_171570954_o

  (sursa foto: Cristi Albu / facebook)

   

  Comentarii

  1. TOT IN ZONA PODGORIA ,nu mai functioneaza ceasul din parc de anul trecut.Desi am citit in ziar ca si altii s-au sesizat de aceasta situatie, cat si de garduletul de metal,prabusit de mai bine de un an peste spatiul verde, nimeni nu vede ,nu aude reclamatiile.Chiar suntem sub nivelul unui sat fara gospodar?

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad