132 de haine contrafăcute au confiscat polițiștii la o piață

  de Special Arad | 21 decembrie 2015, 4:11 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în perioada sărbătorilor de iarnă, la data de 20 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au desfăşurat o acţiune cu efective mărite pe linia combaterii comerţului ilicit.

  Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost depistate într-o piaţă din municipiu patru persoane, toate din Arad, doi bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 39 şi 54 de ani, în timp ce ofereau spre comercializare articole de îmbrăcăminte de diferite mărci, susceptibile de a fi contrafăcute.

  Cu această ocazie, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 132 de produse de îmbrăcăminte, în valoare totală de aproximativ 13.200 de lei, în timp ce 86 de articole, în valoare de aproximativ 6.020 de lei, pentru care nu existau documentele legale de provenienţă, au fost reţinute în vederea confiscării.

  Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

  Fotografia nu este de la locul faptei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.