miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Avertizare meteo cod galben de furtună pentru o parte a județului Arad

  de Ioana Costaș | 9 mai 2024, 12:02 PM | Știri Arad

  0

  Harta ANM(foto: ANM)

  Județul Arad nu scapă de avertizările meteo. După ce ieri a fost emis un cod galben de furtună pentru mai multe localități din județul Arad, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă atenționare meteo de instabilitate atmosferică temporar accentuată și cantități însemnate de apă, aceasta fiind valabilă pentru joi, 9 mai, în intervalul orar 12:00-23:00. Și de această dată sunt vizate anumite zone ale județului, conform hărții ANM.

  Potrivit ANM „în intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin averse torențiale și pe arii restrânse descărcări electrice, în Carpații Occidentali, vestul Carpaților Meridionali, sud-vestul Transilvaniei și local în Banat. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 40 l/mp”.

  Citeșe și: Cod galben de furtună pentru 22 de localități din județul Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.