joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  VIDEO. Chișineu Criș sub zodia sloganului „pe aici nu se trece”! „Stăm de două ore în coadă. Coloana e de 20 de kilometri”

  de Lucian Dănilă | 9 mai 2024, 4:34 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Orașul Chișineu Criș a intrat sub zodia sloganului „pe aici nu se trece”! De astăzi am intrat oficial în campania electorală și țara a devenit un mare șantier.

  Toți ne arată că muncesc, iar la Chișineu Criș, ca să se vadă și mai bine că se muncește, s-au apucat de pod. Rezultatul ni-l spune un șofer care a avut ghinionul să treacă prin zonă: „Stăm de două ore în coadă pe DN 79. Coloana e de 20 de kilometri și de o parte și de alta”.

  Coloanele de mașini sunt formate mult în afara orașului prin care curge Crișul Alb. „Eu vin de la Oradea, dar nu mă gândeam deloc la așa ceva. Stăm de două ore. E coada, cum am spus, de 20 de kilometri, mai lungă ca cea de TIR-uri de la vamă. I-au apucat acum drumul la pod”, ne spune Rareș, șoferul care, ca alte sute de șoferi, au avut ghinionul să aleagă această rută.

  E abia 9 mai, Ziua Europei într-o țară care pare a fi încă foarte departe de Europa și prima zi de campanie electorală. Timp de o lună ar fi bine să ne asigurăm că avem calmante la noi.

  cris 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu inteleg articolul. Ce se lucreaza, unde, pana cand? Era necesara lucrarea? Nimic din astea. Doar niste opinii ale unor nemultumiti ca ei au apucat aceasta lucrare. Daca coada are 20 de km sigur exista drum alternativ (mai lung cu ceva, dar daca pe distanta aia faci 2 ore sigur mai avantajos). Dupa opinii nu ar mai trebui sa se construiasca si sa se repare nimic in tara asta.

   --4 voturi
   +1
   -1
  2. Exista alternative,una partiala prin Curtici-Socodor,alta mai convenabila,dar mai lunga,prin Ungaria.Mai linistita,civilizata si recomandabila,se poate folosi inclusiv pentru a merge in nord,Satu Mare,Baia Mare,o portiune autostrada.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.