WalkCar, un mijloc de transport portabil

  de - | 14 august 2015, 9:37 AM | Video

  0

  Un inginer japonez şi colegii săi au creat un skateboard motorizat care poate încăpea cu uşurinţă într-un rucsac. WalkCar poate transporta o persoană cu până la 10 kilometri pe oră.

  Dimensiunile vehicului sunt asemănătoare cu cele ale unui laptop mic, iar puterea vine de la baterii reîncărcabile cu litiu-ion.

  Atunci când călătorul se suie pe WalkCar, dispozitivul începe să meargă imediat. De asemenea, se opreşte atunci când simte că pasagerul a coborât.

  Inventatorii japonezi urmează să lanseze şi o campanie de strângere de fonduri pe internet ca să-şi finanţeze proiectul, având în vedere că în prezent există un singur prototip.

  Sursa: Digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.