VIRAL. Masculul Alfa din Rusia, ironizat de Ziua Moscovei

  de - | 12 septembrie 2016, 11:34 AM | Video

  0

  Vladimir Putin deţine aproape toată puterea în Rusia, dar opoziţia simbolică i-a făcut o aroganţă extrem de „grea” chiar de Zilele Moscovei. Putin a rostit un discurs în fața a mii de oameni, a vorbit despre legatura indisolubilă dintre Rusia și capitala ei și s-a plimbat cu metroul pe o linie abia inaugurată.

  Un filmuleț satiric despre Putin și măritiș a devenit viral pe Internet. Acest videoclip în care apare corul „bunicuțelor” în costume populare a adunat peste 170.000 de vizualizări pe Internet în doar patru zile. Autorul, Oleg Lamavoy, blogger și muzician, a mai făcut satiră pe diverse subiecte politice „arzătoare”, dar niciodată nu a avut un asemenea succes, conform presei internaționale.

  „Cum să nu-l iubesți, când este atât de inteligent, are un fizic de sportiv, spune numai lucruri înțelepte și, în general, toată lumea îl place?”, se arată în textul melodiei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.