sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Viral de Facebook: coregrafia unui tânăr a uimit juriul și publicul de la Mongolia’s Got Talent + o lume întreagă

  de - | 13 decembrie 2016, 12:26 PM | Video

  0

  În cadrul semifinalei emisiunii „Mongolia’s Got Talent” din acest an, atât juriul cât şi spectatorii aflaţi în platou au fost surprinşi de un moment artistic cu totul neaşteptat. Coregrafia pe care concurentul a pus-o în scenă cu multă virtuozitate a fost însoţită pe fundal de proiecţii animate, umbre, lumini şi culori fantastice, scrie LiveBiz.

  Canion Shijirbat, un tânăr din Mongolia, a conceput personal un moment de dans sincronizat perfect cu o animaţie vie şi colorată, aducând pe scenă o magie incredibilă. Acesta pare să se joace cu luminile şi culorile care transmit deopotrivă trăirile şi emoţiile lui. Sunt momente în care legile fizicii sunt pur şi simplu sfidate, deoarece observăm cu surprindere că până şi clonarea pare perfect posibilă.

  El luminează cu propriile mâini şi gesturi expresive frumuseţea oamenilor, în timp ce spune o poveste în mişcare ajutându-se de o animaţie digitală proiectată pe ecranul de fundal al scenei. Trebuie să-i fi luat un timp destul de îndelungat până a ajuns la o astfel de performanţă, însă după cum vedem cu toţii, rezultatul este unul remarcabil.

  Videoclipul distribuit de The Lad Bible are 98.000 de Like-uri și 110.378 share-uri

  Videoclipul postat pe pagina The Lad Bible are 98.000 de Like-uri și 110.378 de share-uri

  Totul pare însufleţit, luminile şi umbrele vorbesc prin simpla lor apariţie şi prin faptul că tânărul interacţionează cu ele ca şi cum ar face parte din viaţa lui. Toată această reprezentaţie uimitoare a fost un prinos de recunoştinţă adus unui bun prieten, dar şi părinţilor lui.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.