luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un tânăr antreprenor salvează Roșia Montană | Reportaj Recorder.ro

  de - | 3 noiembrie 2017, 1:25 PM | Video

  1

  Tică Darie, un tânăr de 25 de ani, a pus pe picioare o mică afacere în Roșia Montană: vinde articole vestimentare din lână, croșetate de femeile din comună. În 2013, când a început cu primii ciorapi expuși pe Facebook, totul părea a fi doar o ghidușie pe net. Azi, Tică se gândește că poate trăi din asta. El și câteva zeci de familii din Roșia Montană.

  Citește continuarea pe recorder.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. 13.12.2017:
   Am auzit la Digi FM o relatare a lui Miu & Striblea cu si despre Dacian Ciolos , fesul si ciorapii sai. Acolo, a fost – prin telefon, un tanar din Rosia Montana – cel care face o afacere cu si pentru batranele din acel loc: lucru crosetat de mana ….
   Aseara, Dragos Patraru a amintit de faptul ca cele prezentate de catre el in emisiune, pot fi vazute sip e saitul: si astfel cautand, vad si pe acel tanar atat de deschis (aproape anormal de sincer si deschis ) la aceasta adresa:
   https://youtu.be/HHfksr1KfY8
   M-a inpresionat sa vad ca printer tinerii de azi pot exista si astfel de oameni…

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.