Un nou sport de iarnă, inventat de ruşi: Snowboard-ul tras de cai

  de - | 17 ianuarie 2017, 5:58 PM | Video

  0

  Ruşii au inventat un nou sport de iarnă: Skijoring – datul cu snowboard-ul, dar nu oricum, ci cu placa trasă de un cal, scrie Independent.md.

  Snowboarding poate fi de lucru lent, fără dealuri abrupte la cursă, dar unii ruși aflați în căutarea adrenalinei s-au găsit să schimbe lucrurile, adăugând în ecuație un cal.

  După ce au încercat să se dea cu snowboard-ul utilizând autoturisme, motociclete și snowmobile, rușii au decis să folosească și caii pentru a simți mai multă adrenalină.

  Astfel, cu doar un snowboard, un ham și un cal în galop, au făcut un sport cu totul nou, care se pare destul de atractiv.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.