duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Trebuia să stea în izolare, dar a ținut neapărat să facă o reclamație, așa că a mers la secția de poliție. Arădeanul s-a ales cu dosar penal

  de Special Arad | 18 decembrie 2020, 7:03 PM | Știri Arad

  0

  Un arădean care avea de gând să facă o recamație s-a îmbrăcat, s-a încălțat și a mers direct la poliție, așa cum este normal. Odată ajuns acolo acesta a fost nevoit să se legitimeze, moment în care polițiștii au realizat că bărbatul trebuie să fie în izolare, nu la ei în secție. Astfel, bărbatul s-a ales cu dosar penal.

  Comunicat: Polițiștii Secției 1 de Poliție Vlaicu cercetează un bărbat de 27 de ani, care la data de 17 decembrie 2020 s-a prezentat la sediul poliției din Vlaicu, pentru a face o reclamație, deși avea obligația de a rămâne în izolare la domiciliu, în perioada 9 – 22 decembrie a.c., fiind confirmat pozitiv cu virusul Sars-Cov2. Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zadarnicirea combaterii bolilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.