vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Teodora Abrudean (PSD) a câștigat alegerile pentru Primăria Bocsig

  de Special Arad | 6 noiembrie 2017, 9:22 AM | Politikos | Recomandările editorilor

  0

  Știri Arad. Candidatul PSD la Primăria comunei Bocsig, Teodora Abrudean (37 de ani, fost consilier juridic în aceeași primărie), a câştigat alegerile de duminică. Noua primăriță a obținut 45,98 la sută din voturile exprimate de cei care au mers duminică, 5 noiembrie, la vot. Pe locul doi s-a clasat candidatul USR, Teodor Miclăuş, aceasta adunând voturile a 17,99% dintre votanţi, iar pe locul trei s-a situat candidata PNL, Adriana Băcioi, cu 15,89 la sută. Daniel Crîsta, candidatul ALDE, a ocupat a patra poziţie cu 9,59 la sută.

  Prezenţa la alegerile din comuna Bocsig a fost una ridicată, 61,68% dintre cei înscrişi pe listele electorale au decis să îşi exprime opţinea, adică 1.693 din cei 2.745 de bocsigani cu drept de vot la aceste alegeri parțiale.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.